Interview


Nick Deinum, General Manager Max Tender


Nick Deinum is General Manager bij Max Tender en zoals hij zelf zegt: “Een autofiel in hart en nieren.” Hij heeft zoveel bewondering voor hoogwaardige auto’s dat hij zelf regelmatig als chauffeur dient. Hij komt hierdoor op de meest bijzondere plekken en ontmoet de meest bijzondere mensen.


Dit artikel delen? Graag!


“Toen we niet vonden wat voldeed aan onze eigen behoefte, zijn we het zelf gaan regelen”


Persoonlijke behoefte

Het bedrijf komt voort uit een persoonlijke behoefte aan betere zorg in het exclusieve autotransport, vertelt Nick. “Wij zijn zelf in het gelukkige bezit van een aantal bijzondere auto’s. Deze auto’s lieten we regelmatig vervoeren en dat ging net niet op de manier zoals wij dat graag zagen. Het was net even te ruw en ging met net even te weinig begrip. Toen we niet vonden wat voldeed aan onze eigen behoeften, zijn we het zelf gaan regelen.

Alles tot in de puntjes verzorgd
Het unieke van Max Tender is dat het bedrijf tot in de kleinste details regelt dat het transport uitstekend verloopt. Nick: “Wat ons typeert is onze zorgvuldigheid tot in het kleinste detail. We zorgen ervoor dat de auto piekfijn op de plek van bestemming komt en laten daarbij niets aan het toeval over. Dit krijgen wij voor elkaar omdat we vanuit eigen ervaring weten hoe belangrijk deze details zijn.

“Wij leveren de auto af op de gewenste locatie en op het gewenste moment.”

“Binnen het transport is dit het mooiste werk dat er is”

Prachtig werk

Het is echt prachtig werk. Zo ben ik nu met vijf klassieke auto’s onderweg naar Italië. Die ga ik naar Vernasca brengen, naar de Vernasca Silver Flag. Dit is een heel bijzonder evenement waar klassiekers als een razende de berg op rijden. Een mega spektakel. Ik lever de auto’s daar netjes af, dan wacht ik een paar dagen en dan neem ik ze mee terug. Binnen het transport is dit het mooiste werk dat er is.”

Max Tender is op zoek naar versterking van het team. “Wij zoeken nog goede ambassadeurs. Mensen die snappen hoe je een hoogwaardige auto vervoert; de finesse die daarbij komt kijken. Mensen die -uit ervaring- begrijpen hoe je als bestuurder je auto wilt instappen. Mensen die dus niet alleen de vaardigheden hebben om deze auto’s te kunnen rijden en vervoeren, maar die ook dicht bij de klant staan.”