MAX Clubcare


Veilig en zonder zorgen naar elke locatie in Europa


Onze combinaties zijn voorzien van de nieuwste technieken, zodat wij de auto’s van uw club altijd op de meest veilige wijze kunnen vervoeren. Naast het vervoer bieden wij ook een volledig verzorgde groepstransfer van het vliegveld naar het gewenste hotel waar uw auto’s voor u klaarstaan. Veilig en volledig ontzorgd. Dat vinden we belangrijk bij MAX-Tender.


Wij bieden de oplossing.


De mooiste routes beginnen ver van huis. Dat weten u en uw clubleden als geen ander! Wij begrijpen heel goed dat u het zonde vindt van de saaie snelwegkilometers om met uw exclusieve auto daarheen te rijden. De gedachte van uw kostbare bezit open en bloot op een vrachtauto is echter ook niet aantrekkelijk. MAX Club Care biedt de ultieme oplossing voor dit dilemma. Met onze voor gesloten autotransport ingerichte vrachtwagens bieden wij voor iedere exclusieve clubtour een maatoplossing.

Wij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van luxe, sport, vintage en supercars. Dus of het nu gaat om een Bentley Flying Spur, een Ferrari 812 Superfast of een Porsche 356 Speedster, MAX-Tender is uw partner.Altijd veilig onderweg.


Onze vloot bestaat uit voertuigcombinaties welke zijn uitgerust voor het transport van 1 tot en met 6 auto’s tegelijk. Zo zijn er bij voorbeeld een Mercedes-Benz Actros met een Kässbohrer gesloten autotrailer en een Mercedes-Benz Atego met Moetefindt opbouw voor gesloten autotransport en Moetefindt gesloten aanhanger. Deze voertuigen zijn uitgerust met track en trace volgsystemen en in het geval van een calamiteit wordt direct melding gemaakt bij de centrale meldkamer. Voor de verkeersveiligheid zijn onze voertuigen voorzien van de nieuwste veiligheidssystemen, zoals een afstand waarschuwingssysteem en een dodehoekdetectie.