MAX Clubcare

Veilig en zonder zorgen naar elke locatie in Europa.

De mooiste routes beginnen ver van huis. Dat weten u en uw clubleden als geen ander! Wij begrijpen heel goed dat u met uw exclusieve auto over de saaie snelweg zonde vindt om naar de bestemming te rijden. De gedachte van uw kostbare bezit open en bloot op een vrachtauto is echter ook niet aantrekkelijk. MAX Club Care biedt de ultieme oplossing voor dit dilemma. Met onze voor gesloten autotransport ingerichte vrachtwagens bieden wij voor iedere exclusieve clubtour een maatoplossing die als gegoten zit! Wij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van luxe, sport, vintage en supercars. Dus of het nu gaat om een Bentley Flying Spur, een Ferrari 812 Superfast of een Porsche 356 Speedster, MAX-Tender is uw partner.

Onze combinaties zijn voorzien van de nieuwste technieken, zodat wij de auto’s van uw club altijd op de meest veilige wijze kunnen vervoeren. Naast het vervoer bieden wij ook een volledig verzorgde groepstransfer van het vliegveld naar het gewenste hotel waar uw auto’s voor u klaarstaan. Veilig en volledig ontzorgd. Dat vinden we belangrijk bij MAX-Tender.

MAX TENDER Ambassadeurs

Onze chauffeurs zijn meer dan alleen chauffeur. We noemen ze dan ook onze ambassadeurs. Stuk voor stuk werken zij volgens de MAX-Tender filosofie. Deze filosofie bestaat uit een aantal pijlers die tot onze standaard behoren. Daarbij kunt u denken aan veiligheid, zorgvuldigheid, communicatie en niet te vergeten een passie voor auto’s. Daarnaast zijn onze ambassadeurs getraind om uw auto zo veilig mogelijk te kunnen laden en lossen. Bij MAX-Tender werken we met het FourStrapsAlways ™ principe. Dit houdt in dat uw auto te allen tijde met alle vier de wielen aan de laadvloer wordt gezekerd. Onweerlegbaar de veiligste wijze om uw kostbare bezit te vervoeren.

Ontdek MAX.

Altijd veilig onderweg.

Onze vloot bestaat uit voertuigcombinaties welke zijn uitgerust voor het transport van 1 tot en met 6 auto’s tegelijk. Zo zijn er bij voorbeeld een Mercedes-Benz Actros met een Kässbohrer gesloten autotrailer en een Mercedes-Benz Atego met Moetefindt opbouw voor gesloten autotransport en Moetefindt gesloten aanhanger. Deze voertuigen zijn uitgerust met track en trace volgsystemen en in het geval van een calamiteit wordt direct melding gemaakt bij de centrale meldkamer. Voor de verkeersveiligheid zijn onze voertuigen voorzien van de nieuwste veiligheidssystemen, zoals een afstand waarschuwingssysteem en een dodehoekdetectie.

Offerte Aanvraag

MAX-tender_Logo2