Interview


Gijs Hartog; Max Tender


Wat doet u als u een prachtige auto veilig wilt ophalen uit Duitsland zonder dat het u tijd en kilometers kost? Dan belt u ons. Net zoals Gijs. In dit interview vertelt hij waarom hij MAX-Tender heeft ingeschakeld om zijn auto vanuit het buitenland naar zijn woning in Nederland te laten vervoeren.


Dit artikel delen? Graag!


‘Het is een professioneel bedrijf dat auto’s behandelt zoals ik dat zelf zou doen. Voor mij is dat een belangrijk punt’


MAX-Tender is geen onbekende van Gijs. “Via mijn zoon heb ik de heren van MAX-Tender leren kennen. Mijn zoon maakt video’s voor het bedrijf en ik ben een aantal keer met hem mee geweest om te kijken hoe dat in zijn werk gaat. Hier heb ik met eigen ogen gezien hoe er met de auto’s omgegaan wordt. Het is een professioneel bedrijf dat auto’s behandelt zoals ik dat zelf zou doen. Voor mij is dat een belangrijk punt.”

‘Zij weten dat en nemen dus maatregelen om dat te voorkomen’

‘De auto had weinig kilometers op de teller en dat wilde ik graag zo houden’

Dat Gijs zijn auto liever niet zelf wilde ophalen, had vooral te maken met de kilometerstand. “Ik heb mijn auto laten ophalen in Zuid-Duitsland en laten afleveren bij mij thuis. De auto had weinig kilometers op de teller en dat wilde ik graag zo houden, waardoor vanuit München naar Nederland rijden voor mij geen optie was. Gedurende het transport ben ik keurig en volgens afspraak op de hoogte gehouden. Dat wil zeggen dat ik op het moment van vertrek een bericht kreeg dat men vertrokken was naar de afhaallocatie, net als op het moment van laden en het moment van transport naar Nederland. Dat was overigens via Whatsapp, wat ik prettig vond. Eenmaal thuis werd de auto door MAX-Tender gefilmd toen deze van het transport kwam. Hierna liepen de chauffeur en ik samen om de auto heen om te controleren of alles was zoals het hoorde te zijn, waarna ik een document voor goed ontvangst ondertekende.”

‘Ik ben echt niet de makkelijkste als het gaat om omgaan met auto’s’