MAX Xperience


Compleet verzorgd op reis zonder zorgen over transport of verblijf.


Of het nu gaat om een mooie rit door de Alpen of Pyreneeën, of dat u uw prachtige auto graag gedurende uw vakantie in de zon of sneeuw wilt gebruiken, MAX Xprerience organiseert en faciliteert dit op de ultieme wijze. Geen kostbare maar saaie snelwegkilometers op uw teller. Uw auto wordt bij u thuis opgehaald en volledig ontzorgd bij uw vakantiehuis of hotel afgeleverd terwijl u comfortabel en snel per vliegtuig naar de bestemming reist.

Zorgeloos genieten.


De Xperience begint met de reis naar de locatie, uw vliegreis is voorbereid, vervoer naar het vliegveld is geregeld. In het land van bestemming wordt u opgehaald door onze MAX Ambassadeur, deze brengt u naar uw beginlocatie en overhandigd daar uw auto. Vanuit hier kunt u zelf uw reis maken of u laat de reis voor u maken. Dit noemen wij de MAX Ultimate Xperience.

Met de MAX Utimate Xperience verzorgen wij voor u alle hotels, restaurants en routeboeken. U krijgt een mooie route met daarin exclusieve hotels, bijzondere restaurants en bijzondere locaties.

Uw wensen kunt u bespreken met een van onze ambassadeurs. Wij maken dan graag voor u een programma op maat.Altijd veilig onderweg.


Onze vloot bestaat uit voertuigcombinaties welke zijn uitgerust voor het transport van 1 tot en met 6 auto’s tegelijk. Zo zijn er bij voorbeeld een Mercedes-Benz Actros met een Kässbohrer gesloten autotrailer en een Mercedes-Benz Atego met Moetefindt opbouw voor gesloten autotransport en Moetefindt gesloten aanhanger.

Deze voertuigen zijn uitgerust met track en trace volgsystemen en in het geval van een calamiteit wordt direct melding gemaakt bij de centrale meldkamer. Voor de verkeersveiligheid zijn onze voertuigen voorzien van de nieuwste veiligheidssystemen, zoals een afstand waarschuwingssysteem en een dodehoekdetectie.