MAX Charter

VEILIG EN VOORDELIG UW AUTO VERVOEREN BINNEN EUROPA

Bij MAX Charter bieden we de ultieme oplossing! In de zomer maanden mei tot en met oktober doet MAX charter de bekende en grote steden zoals Nice, Barcelona, Alicante en Malaga aan. Op onze stallingslocatie kunt u bij aankomst op het vliegveld uw auto ophalen en bij vertrek weer achterlaten.

MAX Charter zorgt ervoor dat uw auto veilig en zorgvuldig wordt opgehaald en weer bezorgd in Nederland. Met MAX Charter wordt uw auto veilig en voordelig vervoerd volgens de zo kenmerkende MAX-Tender werkwijze.

Een lang weekend cruisen langs de Côte d’Azur of een paar weken heerlijk genieten aan de Spaanse Costa? Bij de meeste verhuurbedrijven weet men exorbitante bedragen te rekenen voor de verhuur van middensegment auto’s die vaak niet schoon zijn en veelal rondom in de schade zitten. En dat terwijl u zelf thuis een prachtige auto heeft staan waarmee u het liefst onder de warme zon over mooie wegen rijdt.

Boek uw charter

Vul onderstaand formulier in om uw charter bij MAX-Tender te boeken. Bij eventuele vragen zullen wij contact met u opnemen.

De getoonde prijzen zijn exclusief btw.

Altijd veilig onderweg.

Onze vloot bestaat uit voertuigcombinaties welke zijn uitgerust voor het transport van 1 tot en met 6 auto’s tegelijk. Zo zijn er bij voorbeeld een Mercedes-Benz Actros met een Kässbohrer gesloten autotrailer en een Mercedes-Benz Atego met Moetefindt opbouw voor gesloten autotransport en Moetefindt gesloten aanhanger. Deze voertuigen zijn uitgerust met track en trace volgsystemen en in het geval van een calamiteit wordt direct melding gemaakt bij de centrale meldkamer. Voor de verkeersveiligheid zijn onze voertuigen voorzien van de nieuwste veiligheidssystemen, zoals een afstand waarschuwingssysteem en een dodehoekdetectie.

MAX TENDER Ambassadeurs

Onze chauffeurs zijn meer dan alleen chauffeur. We noemen ze dan ook onze ambassadeurs. Stuk voor stuk werken zij volgens de MAX-Tender filosofie. Deze filosofie bestaat uit een aantal pijlers die tot onze standaard behoren. Daarbij kunt u denken aan veiligheid, zorgvuldigheid, communicatie en niet te vergeten een passie voor auto’s. Daarnaast zijn onze ambassadeurs getraind om uw auto zo veilig mogelijk te kunnen laden en lossen. Bij MAX-Tender werken we met het FourStrapsAlways ™ principe. Dit houdt in dat uw auto te allen tijde met alle vier de wielen aan de laadvloer wordt gezekerd. Onweerlegbaar de veiligste wijze om uw kostbare bezit te vervoeren.

Offerte Aanvraag

MAX-tender_Logo2