Alleen het allerbeste.


Als u een auto met MAX Automotive laat transporteren bent u ervan verzekerd dat dit gebeurt met het beste materiaal dat u zich kunt wensen en door een ambassadeur die de professionaliteit en klasse uitstraalt die past bij uw product of dienst.

Of het nu gaat om één voertuig dat we met onze Brian James of Moetefindt trailers vervoeren, of over meerdere voertuigen middels onze Mercedes vrachtwagens, we hebben altijd het meest geschikte transportmiddel voor u klaarstaan. Al onze voertuigen staan onder 24 uurs bewaking vanuit de meldkamer in Nederland, hebben videosurveillance aan boord en worden permanent gemonitord middels klasse 5 alarmsystemen.


Fluwelen handschoenen.


Als onderneming die actief is in de automotive branche, loopt u soms tegen hindernissen aan die genomen moeten worden bij bijvoorbeeld import of export van een voertuig. Daar zit soms een schouwing die moet gebeuren bij een partner of fiscale autoriteit aan vast. Voor al dit soort handelingen is MAX Automotive uw ideale partner. Onze ambassadeurs nemen dit hele proces van u over, zorgen voor het tijdig aanwezig zijn van het voertuig bij de partner en dragen zorg voor de dan benodigde administratieve afwerking. Desgewenst houden zij telefonisch of zelfs via Facetime (zodat u kunt zien wat er gebeurt) contact met u gedurende het proces. Dit is één van de vele diensten die MAX-Tender aanbiedt als deel van het MAX Automotive product.

Wilt u een voertuig laten afleveren bij een relatie? En wilt u daar een speciaal tintje of feestelijkheid aan geven? Laat het ons weten, ook dit is één van de diensten die wij binnen het MAX Automotive product aanbieden.