MAX Automotive

De professionele transport partner

Bent u actief in de Automotive sector? Dan is MAX Automotive hét product voor u. Of het nu gaat om het vervoer van een auto van of naar een cliënt nationaal of internationaal, de ambassadeurs van MAX-Tender vormen het verlengstuk van uw organisatie. 

Only The Best

Als u een auto met MAX Automotive laat transporteren bent u ervan verzekerd dat dit gebeurt met het beste materiaal dat u zich kunt wensen en door een ambassadeur die de professionaliteit en klasse uitstraalt die past bij uw product of dienst.

Of het nu gaat om één voertuig dat we met onze Brian James of Moetefindt trailers vervoeren, of over meerdere voertuigen middels onze Mercedes vrachtwagens, we hebben altijd het meest geschikte transportmiddel voor u klaarstaan. Al onze voertuigen staan onder 24 uurs bewaking vanuit de meldkamer in Nederland, hebben videosurveillance aan boord en worden permanent gemonitord middels klasse 5 alarmsystemen.

Automotive diensten

Als onderneming die actief is in de automotive branche, loopt u soms tegen hindernissen aan die genomen moeten worden bij bijvoorbeeld import of export van een voertuig. Daar zit soms een schouwing die moet gebeuren bij een partner of fiscale autoriteit aan vast. Voor al dit soort handelingen is MAX Automotive uw ideale partner. Onze ambassadeurs nemen dit hele proces van u over, zorgen voor het tijdig aanwezig zijn van het voertuig bij de partner en dragen zorg voor de dan benodigde administratieve afwerking. Desgewenst houden zij telefonisch of zelfs via Facetime (zodat u kunt zien wat er gebeurt) contact met u gedurende het proces. Dit is één van de vele diensten die MAX-Tender aanbiedt als deel van het MAX Automotive product.

Wilt u een voertuig laten afleveren bij een relatie? En wilt u daar een speciaal tintje of feestelijkheid aan geven? Laat het ons weten, ook dit is één van de diensten die wij binnen het MAX Automotive product aanbieden.

Fluwelen handschoenen

Voor u als automotive bedrijf is het van belang het vervoer van uw auto professioneel en veilig gebeurd. Onze ambassadeurs hebben een interne training gehad voor het laden en lossen van uw auto. Het vervoer gaat uiteraard zorgvuldig binnen de juiste rijtijden.

Bij het instappen van de auto wordt er gebruik gemaakt van fluwelen handschoenen, uw stoelbekleding wordt beschermt met een stoelhoes en de vloer met een vloermat. Elke auto wordt vastgemaakt volgens de FourStrapsOnly wijze. Dit betekend dat alle vier de wielen worden vastgemaakt.

Offerte Aanvraag

MAX-tender_Logo2