About MAX

Why we do what we do.

Geboren uit liefde

Een week genieten aan de Côte d’Azur of een lang weekend heerlijke bochten rijden in de Alpen, maar niet de saaie (en dure) autosnelwegkilometers die eigenlijk zonde zijn om op de teller te zetten? Of is het tijd voor de jaarlijkse service bij uw merkdealer of importeur? Een bijzonder event van de rijdersclub waar u lid van bent? Uw auto is voor u iets bijzonders. Een mechanisch kunstwerk dat met respect en liefde behandeld dient te worden. Als u eraan denkt is het met een bijzonder gevoel..

In het bezit van een exclusieve auto zijn is een bijzondere ervaring. Het is een mechanisch kunstwerk dat met respect en liefde behandeld dient te worden. Als u eraan denkt is het met een bijzonder gevoel. Wij begrijpen dat als geen ander en delen dat gevoel. MAX-Tender® is geboren uit liefde voor speciale, exclusieve auto’s en wij behandelen uw auto zoals u dat zelf ook zou doen. Met liefde, passie en respect. Ons materieel is ingericht en uitgerust om uw parel onder gemaximaliseerde veiligheid naar de door u gekozen bestemming te vervoeren.

Our promise:

Deur-tot-deur service

De deur-tot-deur gesloten autotransport service van MAX tender betekent dat wij uw auto ophalen op de door u gewenste locatie en tijd. Wij bespreken de planning uitgebreid, zodat u weet waar u aan toe bent

Al onze voertuigen staan onder 24 uurs bewaking vanuit de meldkamer in Nederland, hebben videosurveillance aan boord en worden permanent gemonitord met GPS-tracking en klasse 5 alarmsystemen.

Maximale Beveiliging

Als u een auto door MAX-Tender® laat transporteren bent u ervan verzekerd dat dit gebeurt met het beste materiaal dat u zich kunt wensen.

Of het nu gaat om één voertuig dat we met onze Brian James of Moetefindt trailers vervoeren, of over meerdere voertuigen middels onze Mercedes vrachtwagens, we hebben altijd het geschikte transportmiddel voor u klaarstaan.

Professional handling

Onze MAX Ambassadeurs vertegenwoordigen de MAX Service en hoge standaard die de hoeksteen vormt van ons bedrijf.

Professionele chauffeurs met een voorliefde voor auto’s, zodat u uw auto zonder zorgen uit handen kunt geven.

Grenzeloze Service

Onze service kent geen grenzen! MAX Tender verzorgt gesloten autotransport door heel Europa. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem snel contact met ons op en ervaar de uitstekende service van MAX Tender.

Snelle prijsopgave

Wij begrijpen als geen ander dat u snel wilt weten waar u aan toe bent. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een uitgebreide offerte op maat en kan de rit gepland worden. Zonder verrassingen achteraf. Dat is de service van MAX-Tender.

Voertuig Inspectie

Voor en na ieder transport wordt de auto uitgebreid nagelopen en gecontroleerd op eventuele schade en/of krassen. Zo weet u zeker dat u de auto precies zo terug krijgt als u hem aan uw MAX Ambassadeur heeft mee gegeven.

Offerte Aanvraag

MAX-tender_Logo2